Lakridsfestivalen præsenteres i samarbejde med Scagro Food. Scagro Food er Importør af verdens bedste rålakrids. Oplev rålakrids, lakridsrødder, lakridsblokke og lakridspulver, som det ser ud, inden det kommer ud til konfekture producenterne.

Aalborg Chokoladen fremstiller eksklusivt, håndlavet chokolade af høj klasse og kvalitet, efter gamle traditioner og egne opskrifter helt tilbage fra 1934 og med udgangspunkt i et af Aalborgs fineste konditorier.

Madhuset Alfred og Kamilla ligger smukt ved molekanten i Odense Havn. Huset danner ikke blot ramme om Weber Grill Academy i Odense, men er med sine fleksible og åbne køkkenfaciliteter også det oplagte sted at afholde årets Lakridsfestival på Fyn. 

Hos Mortens går vi efter den gode smag. Vi har smagt os nøje frem og udvalgt de varer, som vi selv er vilde med og gerne vil servere for vores gæster. Vi har nøje udvalgt lakrids fra Almaregården i Skåne. Almaregården lakrids var blandt vinderne i ”The Taste of Liquorice Award 2018”.

I Amarellis gamle fabrik i Calabrien 'Concio'et' koger lakridsmestre stadig den ypperste lakrids. Det har de gjort gennem mange generationer siden det 18. århundrede.

Bagsværd Lakrids fremstiller håndlavede lakridsprodukter i højeste kvalitet og er kendt for sine rustikke lakridsstykker i ren lakrids, der udelukkende sælges fra egen butik og udvalgte butikker og cafeer i Danmark. Bagsværd Lakrids var blandt vinderne i ”The Liquorice Taste Award 2019”

Sommerspirets Lakrids Stout er opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort, men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlavet efter gamle traditioner. Vi bruger kun de fineste råvarer, frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Vores kongstanke er mindre sukker mere smag!

Idémageren til Kforkage.dk er Sara, som måske er Danmarks yngste iværksætter. I en alder af bare 8 år formåede hun at skabe forretningsplanen til denne webshop med kageudstyr.

Drinkworld blev skabt i 2007 og ledes i dag af Britta Frost som har drinks og cocktails som interesse. Problemet med at finde det rette barudstyr og ingredienser, ledte til ideen om at skabe et sted hvor alle med samme interesse kunne finde alt det ønskede barudstyr, drinks- og ølglas.

Lakritsfabriken er årets nordiske gæsteudstiller, der præsenteres på Lakridsfestivalen i samarbejde med Magasin Mad & Vin. Oplev svensk lakrids fra Ramlösa.

En sprudlende buket af spændende produkter og smage fra den gamle sukkerfabrik i Stege. Udsøgt håndværk – baseret på metoder og teknikker fra 1400 tallets Italien og med de bedste råvarer – økologiske & glutenfri.

Lakrids drageret i et sandt overflødighedshorn af varianter. Fra de klassiske til de stærke, over de søde og til den friske med citronsmag.

Hvad gør en Danmarksmester i cocktails, når hans synes, at der mangler et delikat og smagsfyldt shot, som danskerne kan nyde i nattelivet? Han skaber det fra bunden, præcis som han mener, det skal være. 

Vi er stolte af vores udvalg af dadler. Friske dadler er vores primære produkt og høstes fra egne plantager. Vi styrer selv processen fra høst, pakning til distribution af det færdige produkt. Dadler er vores speciale og vi leverer kun de bedste og gerne med lakrids.

Spritfabrikken Danmark distribuerer vine og spiritus i Danmark. Den kendte Nordsø Bitter er lavet med rigtig lakrids og den nye Råstoff, som er skabt til en kræsne forbruger, der sætter pris på rene råvarer, høj kvalitet og raffineret smag.

Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet chokolade af de bedste råvarer siden 1933.  Alt er fremstillet i hånden på vores chokoladefabrik i København og alt efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”.

Webers bedste grillkokke går helt i sort! Der er fyret godt op under både grillen og fantasien, når Weber Grill Academy´s kokke præsenterer opskrifter fra det nordiske køkken tilsat et strejf af lakrids.

Eksklusive, håndlavede drops. Alle ingredienserne er nøje udvalgt til at frembringe en unik og intens smag i alle produkter. Det bedste af det bedste, når det gælder kvalitet, smag og design.

Michelinkokken Jakob De Neergaaard, der har foldet sig ud på de meste prestigefyldte restauranter i Europa og fik en stjerne til Søllerød Kro og Jacob Marsing-Rossini, der er kendt for havets fineste frugter, er på evig jagt efter naturlige råvarer af høj kvalitet.

Den svenske lakridsdronning, kendt for sin bog “LAKRITS” med opskrifter til især det søde køkken med lakrids. Hun har taget skridtet videre fra kun at bruge lakrids i madlavningen til også at udvikle en skønhedsserie med lakrids.  

Lækker fondant sort m. lakridssmag (250 g.). Prøv den fondant med smag af lakrids. Perfekt til dine kager, som skal et skud lækkert lakrids. Denne fondant m. lakridssmag fra Funcakes er ekstra elastisk og kan nemt rulles tyndt ud. Faktisk er der lakridsrodsekstrakt i denne fondant. 
Håndlavet lakridskonfekt med de tre smagsvarianter: Blåbær, Stikkelsbær og Jordbær
Håndlavet lakridskonfekt med de tre smagsvarianter: Citron, Appelsin og Passionsfrugt
Håndlavet lakridskonfekt med de tre smagsvarianter: Lakrids, Chokolade og Mokka
En af de vigtigste ting ved vores håndværk er at kunne smage. At besidde det nødvendige talent og den årelange erfaring, der er nødvendig for at kunne vælge det bedste i smagens verden. At kunne smage det bedste fra det næstbedste. At kunne smage sig frem til de mest spændende kontraster mellem
En af de vigtigste ting ved vores håndværk er at kunne smage. At besidde det nødvendige talent og den årelange erfaring, der er nødvendig for at kunne vælge det bedste i smagens verden. At kunne smage det bedste fra det næstbedste. At kunne smage sig frem til de mest spændende kontraster mellem
Alle Pure produkter er skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. Fortsæt ned af siden og læs mere om vores ingredienser.
Raw liquorice in blocks, spray-dried powder or liquid solution.
Håndlavet karamel med Habanero chili, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle stærke folk" Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark. 160 gram
Håndlavet karamel med, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle gode folk" Udskæres med robust kniv og serveres på  det indlagte hvide ark. 160 gram
Håndlavet karamel med ingefær, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle friske folk" Udskæres med robust kniv og serveres på  det indlagte hvide ark. 160 gram
Råstoff Ren Lakrids er et helt nyt luksus lakridsshot baseret på rene råvarer. 
Nordsø Bitter, også kendt som Nordsø Olie, er efter 25 år på udenlandske hænder vendt tilbage til familien i Danmark, som oprindeligt udviklede den originale opskrift og introducerede Nordsø Bitter for danskerne helt tilbage i 1981.
Lakrids med forskellige chokoladeovertræk og smag.
Mandler og nødder med chokoladeovertræk, med forskellig smag.   Køb her. 
Fra grillning og stegning til bagning og røgning – du vil blive overrasket over, hvad du lærer at tilberede på et Weber Grill Academy-kursus.   Se oversigt over alle Weber Grill Academy kurser her.  
Amarellis dragérede lakrids spænder over 4 unikke produkter. Sassolini, Colorizia og Amarellini giver associationer til Det Joniske Hav med deres stenagtige udseende og Bianconeri til norditaliensk vinter med sit klassiske vintermotiv og mintfriske smag. 
Amarellis "pura" er ren lakrids og Amarellis ældste produkt. Det kendes også som "engelsk lakrids" eller "rålakrids". Det er et naturprodukt uden tilsat sukker eller hvedestivelse og kendt for sin kraftige og samtidigt behagelige smag.
Amarellis pastillakrids indeholder naturlige ingredienser, som alle er at finde i Calabrien og er søde og milde i smagen.
Amarellis chokoladelakrids er i særklasse. De let bitre smagsnoter i Amarelli Chicchi fra den rene lakrids og mørke chokolade giver tilsammen en skarp smagsoplevelse, som er uovertruffen. 
Vores dragée dåser med mandler, lakrids, blåbær eller hasselnød passer perfekt til aftenkaffen. Chokoladens kakaoindhold er på op til 70% kakao. 10 års lidenskab og erfaring i hvert et stykke lavet med kærlighed.     
Vores lækre udvalg af Green Dates. Prøv vores nye smagsvarianter med lakrids.
Fantastisk flot gaveæske fra Kusmi te. Her hos Drinkworld.dk finder du et bredt udvalg i udsøgte varianter af Kusmi te gaveæsker. Vi har værtindegaven (eller værten) til enhver lejlighed. Du går aldrig fejl ved at give en flot Kusmi te gaveæske.

Welcome to the Liquorice Showroom

Welcome to liquorice suppliers, retailers, products, desserts etc. from the Nordic region. Discover great liquorice companies and their delicious products.

 

To showcase your liquorice company please contact info@expoviva.dk or +45 21 20 75 85.

 

 

#liquoriceshowroom #liquorice #licorice #lakrids عرق السوس# #lakritsi

#réglisse #Lakritze #zoethout #liquirizia #甘草 #lakrits #regaliz #лакрица