1 of 1

Møn Bolcher

En af de vigtigste ting ved vores håndværk er at kunne smage. At besidde det nødvendige talent og den årelange erfaring, der er nødvendig for at kunne vælge det bedste i smagens verden. At kunne smage det bedste fra det næstbedste. At kunne smage sig frem til de mest spændende kontraster mellem forskellige smage – eller at finde smage, der understøtter og komplementerer hinanden.

Hos Møn Dragée har vi smagt os frem til en bred palet af de bedste råvarer.
Vi blander dem og prøvesmager – blander og prøvesmager – og det fortsætter vi med,
indtil vi selv er tilfredse og samtidig er sikre på, at I vil blive begejstrede.

For eksempel har vi en dragée med 70% mørk chokolade med mandarin og knas – her laver vi selv kandisknaset og smager chokoladen til med den fineste mandarinolie.
Et andet eksempel er vores karamelchokolade, hvor vi selv laver karamelmassen,
som vi derefter blander i chokoladen – og prøvesmager – indtil blandingen har den helt rigtige smag og konsistens.
Et tredje eksempel er vores lakridser med hvid chokolade, hindbær og chili. Her bruger vi ikke – som normalt – råvaren chili-lakrids, men ren lakrids, og så lægger vi chilien som et lag uden på lakridsen.
Det giver en anderledes flot kontrast, som vi selv er stolte af, og som helt sikkert vil begejstre andre dragée-elskere.

I vores branche er det blevet mere og mere almindeligt, at fabrikanterne indkøber færdigblandede chokolader med diverse aromaer.
Sådanne halvfabrikata forenkler produktionen, man sparer tid, og produkterne kommer som regel til at smage rimelig godt.

Men sådan gør vi ikke hos Møn Dragée. Vores mål er hverken at forenkle arbejdet eller at spare tid – tværtimod.
Vi arbejder konstant på, at vores kunder skal få de største smagsoplevelser, uanset tid og besvær. Prøv selv: Møn Dragée er en sprudlende buket af skønne smage.