Scagro Food er Importør af verdens bedste rålakrids. Oplev rålakrids, lakridsrødder, lakridsblokke og lakridspulver, som det ser ud, inden det kommer ud til konfekture producenterne. Derudover kan du få viden om oprindelse, dyrkning, kvalitet og anvendelsesmuligheder.  

8/3 ODENSE - Madhuset Alfred og Kamilla ligger smukt ved molekanten i Odense Havn. Huset danner ikke blot ramme om Weber Grill Academy i Odense, men er med sine fleksible og åbne køkkenfaciliteter også det oplagte sted at afholde årets Lakridsfestival på Fyn. 

15/3 COPENHAGEN - Hos Mortens går vi efter den gode smag. Vi har smagt os nøje frem og udvalgt de varer, som vi selv er vilde med og gerne vil servere for vores gæster. Vi har nøje udvalgt lakrids fra Almaregården i Skåne.

Bagsværd Lakrids fremstiller håndlavede lakridsprodukter i højeste kvalitet og er kendt for sine rustikke lakridsstykker i ren lakrids, der udelukkende sælges fra egen butik og udvalgte butikker og cafeer i Danmark. Bagsværd Lakrids var blandt vinderne i ”The Liquorice Taste Award 2019”

15/3 COPENHAGEN - Håndlavede kvalitetsbolsjer efter gammel dansk tradition. “Tanken om den gode oplevelse. Smagen af et farvestrålende bolsje. Resultatet af de gode råvarer og det veludførte håndværk er bolsjet, som skaber smil, grin og glæde!”

15/3 COPENHAGEN - Danmarks eneste fuldtidsunderviser i chokoladefremstilling med over 1.000 afholdte kurser i Danmark. Chokoladekurser og workshops hos både virksomheder og private. 

8/3 ODENSE & 15/3 COPENHAGEN - Danmarks største udvalg af lakrids øl. Lakridsporter, hindbær-lakridsøl, Chili-lakridsøl, Candy Stout med et strejf af lakridskonfekt. Lakridssnaps og ølsirup med citron og lakrids (til pandekager m.v.)

15/3 COPENHAGEN - Eksklusive, håndlavede slikkepinde med naturlige aromaer og farver og ingen konserveringsmidler eller andre unødige tilsætningsstoffer. Og stort set alle kan spise dem. De er nemlig veganske, laktosefrie, glutenfrie og alkoholfrie!

8/3 ODENSE & 15/3 COPENHAGEN - Chokolademager Morten Aagaard åbnede i marts 2019 Odenses nye chokoladeværksted med både klassiske chokolader og innovative smage. Tanken bag Mortens Chokolade er at arbejde med råvarer af god kvalitet for at skabe unikke smagsoplevelser.

8/3 ODENSE & 15/3 COPENHAGEN - Danmarks bedste romkugler. Siden Guldmedaljen i 2018, er der sendt mere end 1 mio. romkugler ud i det ganske land. Lakridsromkuglen er med vinderfyldet og en skal af hvid lakridschokolade.

8/3 ODENSE & 15/3 COPENHAGEN - Vi er stolte af vores udvalg af dadler. Friske dadler er vores primære produkt og høstes fra egne plantager. Vi styrer selv processen fra høst, pakning til distribution af det færdige produkt.

Spritfabrikken Danmark distribuerer vine og spiritus i Danmark. Den kendte Nordsø Bitter er lavet med rigtig lakrids og den nye Råstoff, som er skabt til en kræsne forbruger, der sætter pris på rene råvarer, høj kvalitet og raffineret smag.

15/3 COPENHAGEN - Håndlavet fudge fra Holland. Alle karameller indeholder lakrids. Saltlakrids fudge og Whisky fudge blev tildelt ”Great Taste Award” i England i 2019.

Raw liquorice in blocks, spray-dried powder or liquid solution.
Håndlavet karamel med Habanero chili, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle stærke folk" Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark. 160 gram
Håndlavet karamel med, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle gode folk" Udskæres med robust kniv og serveres på  det indlagte hvide ark. 160 gram
Håndlavet karamel med ingefær, lakrids, havsalt og salmiak. "Til alle friske folk" Udskæres med robust kniv og serveres på  det indlagte hvide ark. 160 gram
Råstoff Ren Lakrids er et helt nyt luksus lakridsshot baseret på rene råvarer. 
Nordsø Bitter, også kendt som Nordsø Olie, er efter 25 år på udenlandske hænder vendt tilbage til familien i Danmark, som oprindeligt udviklede den originale opskrift og introducerede Nordsø Bitter for danskerne helt tilbage i 1981.
Vores lækre udvalg af Green Dates. Prøv vores nye smagsvarianter med lakrids.
Yvonne's pricewinning Whisky Fudge.
Yvonne's price winning Salmiak fudge.
Yvonnes hjemmelavde fudge fra Holland.
Yvonnes hjemmelavde fudge fra Holland.  
Håndlavet orange cocktailslikkepind, Hot Peach Rhapsody med intens smag af lakrids, cayennepeber og sød fersken. Slikkepinden skan spises som den er, eller bruges som en rørepind i en matchende drink.
Gin Hass cocktail slikkepind med smag af mango, syrlig lime og gin, afrundet med friskskåret økologisk rosemarin.
Spicy Cosmopolitan cocktailslikkepind med en liflig smag af tranebær, contreau og frisk syrligt æble – med stærke smagspift fra tre slags friskkværnet peber.  

Velkommen indenfor i lakridsens univers, hvor du kan opleve smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids.

De håndplukkede lakridsaktører og innovative producenter præsenterer deres signaturprodukter og smagsprøver på de sorte lækkerier.

I lakridslaboratoriet kan du blive klog på de forskellige typer rålakrids og deres anvendelsesmetoder.

Vær med til at hylde vinderne af The Liquorice Taste Award (København den 15/3 kl. 15).

Entré inkluderer velkomstdrik, adgang til udstillerområde med smagsprøver på lakridsaktørernes signaturprodukter samt lakridslaboratoriet.

Lakridssmagningen ”Det sorte guld” bookes separat. OBS: Begrænset antal pladser.

 

Ambassadørbillet:
Invitér familie og venner med og få gratis goodiebags til alle deltagere ved booking af min. 6 billetter samlet.

Priser:
Voksne : kr. 180 ved forkøb, kr. 200 i døren
Børn fra 4-11 år: kr. 100 ved forkøb, kr. 125 i døren
Goodiebag : kr. 50 ved køb sammen med billet og kr. 60 på dagen. Gratis ved køb af Ambassadørbillet.

Lakridssmagningen ”Det sorte guld” bookes separat (30 minutters introduktion til lakrids inkl. smagning) : OBS: Begrænset antal!

Book billet her

 

Hvor & Hvornår?

Kl. 11-18

Odense : Søndag den 8/3-2020, Alfred & Kamilla, Sverigesgade 16, 5000 Odense C

København : Søndag den 15/3-2020, Langeliniepavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø

 

Kontakt os:

Lakridsfestival
E-mail: ev@expoviva.dk
Telefon: 21 20 75 85