1 of 1

Juridisk rådgivning

Vi hjælper dig med alle de spørgsmål og udfordringer, du møder som ejer af din egen virksomhed. 

 

Forskel på rådgivning og vejledning
På udvalgte områder giver vi rådgivning, hvilket betyder, at vi kan give dig et konkret og endeligt svar. Det betyder, at du kan spare udgifter til ekstern advokat. Du kan se under de enkelte produkter her på siden, hvor vi giver rådgivning. Virksoms rådgivning bliver varetaget af vores interne advokater og juridiske konsulenter, som alle er omfattet af vores ansvarsforsikring.

På mange områder giver vi vejledning, hvilket betyder, at vi kan give dig gode råd og inspiration i forhold til, om du er på rette spor. Det betyder, at du kan få et bedre videngrundlag, inden du indhenter supplerende hjælp fra en ekstern advokat.

Hvad er inkluderet i kontingentet?

1. Virksomhedsjura
Vi tilbyder rådgivning om de fleste forhold indenfor: aftaleloven, købeloven, kreditkøb, e-handel, markedsføringsloven, erstatnings- og produktansvar, bestyrelse eller advisory board, due diligence ved virksomhedskøb og aspekter ved afvikling.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med følgende aftaler: ejeraftaler, konsulentaftaler, eneforhandleraftaler, handelsagentaftaler og salgs- og leveringsaftaler.

Vi tilbyder vejledning om forhold inden for øvrige relaterede områder, eksempelvis immateriel ret, erhvervslejeret og virksomhedsformer.

Vi tilbyder vejledning i forbindelse med øvrige aftaler: aktieoverdragelsesaftaler, stiftelsesdokument, vedtægter, I/S kontrakt, leje- og købekontrakter (løsøre), leverandøraftaler samt egen ansættelseskontrakt og aktieoptionsaftale.

2. Personalejura
Vi tilbyder rådgivning om forhold inden for personalejuraen, når der er tale om funktionærer, og vejledning når der er tale om ikke-funktionærer.
Idet Virksom er en del af Ledernes Hovedorganisation, kan der opstå situationer, hvor vi i personalejuraspørgsmål kan være inhabile, hvis jeres (kommende) ansatte er medlemmer hos Lederne eller PRO. Derfor foretager vi et konkret konflikttjek i alle tilfælde af rådgivning eller vejledning vedrørende en konkret ansat.

Afgrænsninger og samarbejdspartner
Vi vil altid forsøge at hjælpe dig bedst og mest muligt inden for disse rammer, og når vi kommer til kort, har vi netop muligheden for at henvise dig til vores samarbejdspartnere på attraktive vilkår. Skatteretlige forhold ligger uden for vores rådgivningsområde.
Når/hvis du får behov for en ekstern advokat, har vi mulighed for at henvise dig til vores samarbejdspartner Bech-Bruun, hvor du kan få hjælp på fordelagtige vilkår.

Se mere om vores samarbejdspartner  


Vi er ikke en arbejdsgiverorganisation og rådgiver derfor ikke i tvister mellem dig/din virksomhed på den ene side og ansatte/kunder på den anden side. Her kan vi ligeledes henvise dig til vores samarbejdspartner.

Vi rådgiver og vejleder kun i forhold til dansk ret og forhold under dansk jurisdiktion.