Årets Kage 2018


Den 10. marts fejrer Konditorlauget for 34. gang årets sødeste konkurrence – Årets Kage – hvor branchens største talenter dyster om at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

I år vil konkurrencen blive afholdt på Crowne Plaza Hotel i Ørestad, tæt på Fields.

Omkring 100 bagere og konditorer – fra unge svende til garvede mestre – indleverede kager til bedømmelse i 2017, over 2.000 kager.

I 2017 løb konkurrencen også af stablen i marts på Crowne Plaza Hotel med en storslået gallamiddag, hvor der ud over middag, kåring og underholdning var en enestående chance for at nyde Danmarks største kagebord bestående af de mange konkurrencekager – mere end 2.000 kager. Vær med til at gentage succesen! Køb billet her

Om Årets Kage
Årets Kage er en årlig konkurrence, der hylder de danske konditortraditioner og giver branchens bedste håndværkere – fra den unge lærling til den garvede mester – mulighed for at vise deres personlige og kreative fortolkning af den klassiske kagekunst.

Den allerførste Årets Kage-konkurrence løb af stablen i 1985. Bag begivenheden står Københavns Konditorlaug, der – inspireret af kagesortimentet til laugets møder – besluttede at etablere en scene for nytænkning og kreativitet udi i konditordisciplinens mange facetter. Et frirum for leg med alt fra udseende og smagssammensætninger til brug af såvel klassiske som utraditionelle råvarer. Ambitionen: At skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for såvel landets konditorer som kagespisere vidt omkring.

Vinderen præmieres med 10.000 kroner samt retten til at udstille Københavns Konditorlaugs elegante vandrepokal i sin forretning eller på sin arbejdsplads et år frem.

Konkurrencens 10 bedste opskrifter offentliggøres her på hjemmesiden – til brug og inspiration for de, der har lyst til at begive sig ud i kagebagningens forunderlige manege på egen hånd.

Årets Kage jubilæumsbog
I kølvandet på konkurrencen i 2015 udgav Københavns Konditorlaug en jubilæumsbog, der markerer 30-året for den årlige begivenhed. Bogen præsenterer tre årtiers vinderkager og deres kreative bagmænd og stiller skarpt på den danske konditorbranche før og nu. Læs mere om jubilæumsbogen her..

Videos