Reuters RSS Feed

ComputerViews: Sikkerheden i de enheder, der konstant forbindes til nettet, er noget nær katastrofal. Og det bliver bare værre og værre i takt med, at antallet af IoT-enheder eksploderer. Kan en bøde for et dårligt password eller en manglende opdatering være løsningen?
For en måned siden spærrede bankerne 15.000 betalingskort. Nu spærres yderligere 100.000 kort. Her er forklaringen.

Ringkjøbing Landbobanks første ni måneder har budt på et stigende overskud, og det giver banken anledning til at præcisere sine forventninger opad.


Banken ser nu årets basisresultat ligge omkring toppen af det tidligere udmeldte interval på 525-600 mio. kr., fortæller den i sit regnskab for tredje kvartal.


Overskuddet før skat var i kvartalet på 170 mio. kr. mod 127 mio...

Enzymselskabet Novozymes overrasker markant negativt i tredje kvartal på både toplinje og resultatposter.


Novozymes kommer ud tredje kvartal i 2016 med et overskud af primær drift (EBIT) på 973 mio. kr. og et nettoresultat på 749 mio. kr.


I forhold til analytikernes forventninger klarede selskabet sig markant svagere end ventet, ifølge estimater indsamlet af Ritzau Estim..

Dom fra Sverige gør det umuligt at sende droner med kamera i luften i Danmarks naboland. Dansk drone-chef kalder afgørelsen for typisk forbuds-Sverige, selvom de danske regler også lige er blevet strammet.

Regnskabstal fra særligt Nordea, Chr. Hansen og Novozymes vil løbe med de fleste overskrifter i onsdagens indledende handel på det danske aktiemarked.


Alle tre har nemlig afleveret friske tal inden åbningen på en dag, hvor stemningen generelt er til den svage side, hvis man skæver til futures for de store europæiske indeks.


Også i det øvrige Europa er regnskabssæsonen nu..

Ingredienskoncernen Chr. Hansen klarede sig bedre end ventet i fjerde kvartal, hvor omsætningen landede på 255,9 mio. euro, og overskuddet af primær drift (EBIT) før særlige poster lød på 74,6 mio. euro.


Til sammenligning havde aktieanalytikerne ventet en omsætning på 257,2 mio. euro og et EBIT-overskud før særlige poster på 79,0 mio. euro, viser et estimat indsamlet af Ritzau Estim..

Google Fiber has paused plans to roll out fiber optic cables across a number of U.S. cities, as the company reevaluates its strategy to presumably use mainly wireless to provide high-speed Internet service.

Salgsvæksten i Novozymes er lavere end forventet, hvilket betyder, at enzymkæmpen må nedjustere endnu en gang.

Det danske telemarked er fortsat et svært sted at være for Telenor, som både har tabt kunder og omsætning i juli, august og september.


Selskabets omsætning i Danmark dykkede 2 pct. organisk i tredje kvartal til 1265 mio. norske kr., hvilket primært skyldes lavere indtægter fra fastnet.


Samtidig var der tilbagegang på mobilsiden med et tab på 2000 kunder, mens omsætningen..

Pages