Velkommen til Women Entrepreneurs Denmark by Iværk&Vækst 2017

Indrømmet! Det er som at stikke hovedet ind i en hvepserede, når man fremhæver ”kvindelige iværksættere”. Ikke desto mindre har vi brug for lysende rollemodeller for at inspirere endnu flere til at tage springet og til at gå ambitiøst til værks. Når Caroline Wozniacki vinder i tennis, ønsker flere at dyrke tennis på et ambitiøst plan. Det samme gælder kvindelige iværksættere. Besøgende kan på denne online messe kan både før og under LIVE messen få et hurtigt overblik over de mange ambitiøse virksomheder og initiativer, der er med til at få hævet andelen af kvinder på den globale iværksætterscene. Derudover, kan du når online messen er LIVE fra 9 - 22 november, 2017 chatte med og stille spørgsmål direkte en-til-en til udstillerne, sætte møder i stand og udveksle yderligere informationer. Da Women Entrepreneurs Denmark by Iværk&Vækst er åbent (LIVE) indtil d. 22 november, betyder det også, at du har mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til udstillerne efter den fysiske messe.

 

Besøg Women Entrepreneurs Denmark by Iværk&Vækst

1) Log in eller opret en personlig eller virksomhedskonto. Det er helt GRATIS.

2) Klik på VISIT her på siden for at se udstillernes profiler, produkter, ydelser, nyheder og videoer og kontakte udstillere. Derudover, kan du holde dig opdateret med nye ting, som sker på online messen.

3) Du kan kontakte udstillerne før messen er LIVE ved at klikke på deres navn og under deres profil tryk "Send message."

4) Når messen er LIVE, kan du chatte direkte en til en med udstillerne ved at klikke på chat ikonet.

 

Udstil din virksomhed/organisation

Kontakt venligst info@ivaerk.dk for at få mere at vide om pakkepriser og om hjælp til at udstille på Iværk&Vækst Online. support@feedsfloor.com hjælper også gerne med at udstille din virksomhed bedst muligt på Iværk&Vækst Online messerne.