Med en Top-Up professionsbachelor i Innovation og entrepreneurship kvalificerer du dig til at udvikle innovative forretningsideer og afprøve dem i praksis. Vælg uddannelsen, hvis du drømmer om at starte egen virksomhed eller vil arbejde med udviklingsprojekter i andre virksomhed. Du bliver

Næstved Erhverv vil gerne være med til at give dig som iværksætter den bedst mulige start, så du har et godt og solidt grundlag for at udvikle en sund og bæredygtig virksomhed. Så går du med en iværksætter i maven og har du en god idé, så tag fat i os og hør om mulighederne. De fleste af vores

Uddannelsen består af 3 semestre, der indeholder en obligatorisk fællesdel, en specialeretning og en tre måneders ulønnet praktikperiode, evt. i egen virksomhed, samt det afsluttende bachelorprojekt. På andet semester vil der være en 14 dages studietur.
Til nye og kommende iværksættere har Næstved Erhverv samlet en række tilbud og muligheder, der kan give dig den nødvendige viden til at føre din drøm ud i livet:

Velkommen til Næstveds Iværksætternetværks Showroom!

Dette showroom er til dig, som er ung og iværksætter eller kommende iværksætter i Næstved og omegn. I dette showroom kan du finde de tilbud, som du kan benytte dig af i området. Du er også velkommen til at kontakte de viste organisationer i showroomet, hvis du gerne vil have mere information.

 

Hvis du har et tilbud til unge iværksættere i Næstved og omegn og gerne vil vises i dette showroom, kontakt venligst Næstved Erhverv.