Grundlaget for BMW's succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden, omfattende produktansvar og et klart fokus på ressourcebevarelse, en integreret del af koncernens strategi. Som følge af indsatsen på dette område

Den nye BMW X3 er et statement om at leve i nuet og et udtryk for uendelige muligheder og grænseløs frihed. BMW X3 imponerer ved første blik med sit sporty design og fascinerer med unikke køreoplevelser. Funktioner som delvist selvstyrende teknologi og det intelligente firehjulstræk BMW xDrive

Velkommen til Kvindernes Bilmagasins Showroom!

Kvindernes Bilmagasin er et univers fyldt med tips & tricks, bilpleje, services, spændende nyheder, biltests og masser af livsstil. 

Du kan her i Kvindernes Bilmagasins Virtuelle Showroom danne dig et overblik over tilbud, bilforhandlere, bilmærker samt mekanikere over hele Danmark, alt efter dine bilbehov. Du kan også se de biler, der er til salg lige i øjeblikket eller søge efter biler som matcher dit behov, samt og booke tid til prøvning når chatten er åben. Det er helt gratis og det eneste du skal gøre er at trykke på VISIT.

 

Få din virksomhed vist

Lige nu er der intro-tilbud til de første virksomheder, der skriver sig op:

INTRO-TILBUD: USD 2.500 inkl. moms for 1 år

Normal pris: USD 3.500 inkl. moms for 1 år

 

1) Log in eller opret en virksomhedskonto på FeedsFloor. Det er gratis.

2) Tryk på "EXHIBIT" og indbetal med kreditkort og din profil og produkter bliver automatisk vist her på siden.

3) Når EXPO siden er LIVE, den første weekend i hver måned, kan besøgende på siden chatte med dig 1-til-1. Husk at opdatere dine produkter løbende.

Skriv til info@kvindernesbilmagasin.dk hvis du har yderligere spørgsmål.