Velkommen til Iværk&Vækst Online 2017

Iværk&Vækst udvider i 2017, da vi gerne vil give HELE Iværksætterdanmark en endnu større mulighed for at mødes, udveksle erfaringer, finde investorer, samarbejdspartnere, nye medarbejdere og meget meget mere. På Iværk&Vækst Online her på FeedsFloor kan du derfor både før, under og efter den fysiske messe, møde og få et overblik over udstillerne fra messerne, som er en del af det fantastiske iværksættermiljø i Danmark.

Med Iværk&Vækst Online bringer vi Iværk&Vækst ud til alle kontorer, stuer, garager, skoler, caféer o.lign., hvor end spirerende og eksisterende iværksættere sidder lige nu. Her kan du nemt få et nemt overblik over udstillerne og deres produkter og ydelser både før, under og efter messen. Derudover, kan du når Iværk&Vækst Online er LIVE fra 9 - 22 november chatte og stille spørgsmål direkte en-til-en til udstillerne, sætte møder i stand og udveksle yderligere informationer. Da Iværk&Vækst Online er åbent (LIVE) indtil d. 22 november, betyder det også, at du har mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til udstillerne efter den fysiske messe.

 

Besøg Iværk&Vækst Online 2017

1) Log in eller opret en personlig eller virksomhedskonto. Det er helt GRATIS.

2) Klik på VISIT her på siden for at se udstillernes profiler, produkter, ydelser, nyheder og videoer og kontakte udstillere. Derudover, kan du holde dig opdateret med nye ting, som sker på online messen.

3) Du kan kontakte udstillerne før messen er LIVE ved at klikke på deres navn og under deres profil tryk "Send message."

4) Når messen er LIVE, kan du chatte direkte en til en med udstillerne ved at klikke på chat ikonet.

 

Udstil din virksomhed/organisation

Kontakt venligst info@ivaerk.dk for at få mere at vide om pakkepriser og om hjælp til at udstille på Iværk&Vækst Online. support@feedsfloor.com hjælper også gerne med at udstille din virksomhed bedst muligt på Iværk&Vækst Online messerne.