Velkommen til Food Entrepreneurs Summit by Iværk&Vækst 2017

Danmark er blevet en smeltedigel for nyskabende fødevarekoncepter, kvalitetsbevidste madproducenter, unikke foodtrucks og madoplevelser i verdensklasse. Besøgende kan på denne online messe kan både før og under LIVE messen få et hurtigt overblik over succesfulde nichekoncepter og food entrepreneurs, der ikke er blege for at indtage køkkengryderne og det globale marked. Derudover, kan du når online messen er LIVE fra 9 - 22 november, 2017 chatte med og stille spørgsmål direkte en-til-en til udstillerne, sætte møder i stand og udveksle yderligere informationer. Da Food Entrepreneurs Summit by Iværk&Vækst er åbent (LIVE) indtil d. 22 november, betyder det også, at du har mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til udstillerne efter den fysiske messe.

 

Besøg Food Entrepreneurs Summit by Iværk&Vækst

1) Log in eller opret en personlig eller virksomhedskonto. Det er helt GRATIS.

2) Klik på VISIT her på siden for at se udstillernes profiler, produkter, ydelser, nyheder og videoer og kontakte udstillere. Derudover, kan du holde dig opdateret med nye ting, som sker på online messen.

3) Du kan kontakte udstillerne før messen er LIVE ved at klikke på deres navn og under deres profil tryk "Send message."

4) Når messen er LIVE, kan du chatte direkte en til en med udstillerne ved at klikke på chat ikonet.

 

Udstil din virksomhed/organisation

Kontakt venligst info@ivaerk.dk for at få mere at vide om pakkepriser og om hjælp til at udstille på Iværk&Vækst Online. support@feedsfloor.com hjælper også gerne med at udstille din virksomhed bedst muligt på Iværk&Vækst Online messerne.